1.Кухненски плотове – Ние от Стоун Солюшънс предлагаме изработката, доставката и монтажа на кухненски плотове от гранит и технически камък внос от Европа, Турция и Китай. ( галерия от снимки )

2.Плотове за баня – Ние от Стоун Солюшънс, предлагаме изработката, доставката и монтажа на плотове за баня от гранит, мрамор, травертин и технически камък внос от Европа, Турция и Китай. ( галерия от снимки )

3.Стъпала – Ние от Стоун Солюшънс, предлагаме изработката, доставката и монтажа на стъпала от гранит, мрамор, варовик,травертин и технически камък внос от Европа, Турция и Китай. ( галерия от снимки )

4.Прагове – Ние от Стоун Солюшънс, предлагаме изработката, доставката и монтажа на прагове от гранит, мрамор,варовик,травертин и технически камък внос от Европа, Турция и Китай. ( галерия от снимки )

5.Подпрозоречни первази – Ние от Стоун Солюшънс, предлагаме изработката, доставката и монтажа на шапки и подпрозоречни первази от гранит, мрамор, варовик, травертин и технически камък внос от Европа, Турция и Китай. ( галерия от снимки )

6.Настилки и облицовки – Ние от Стоун Солюшънс предлагаме изработката, доставката и монтажа на настилки и облицовки от гранит, мрамор, варовик,гнайс, травертин и технически камък внос от Европа, Турция и Китай. ( галерия от снимки )

7.Изделия по дизайн на клиента – Ние от Стоун Солюшънс ще се радваме да обсъдим всички Ваши нестандартни идеи за изработката на продукти от технически или естествен камък, за да намерим решения и най-подходящ за осъществяването им материал.( галерия от снимки )